G9 landskap, park & stadsrum a/s

Hållbar landskapsarkitektur med fokus på miljöbedömd och hållbar återvunnen plast.
Design och produktion av inventarier till park- och stadsmiljö, även för offentlig och privat säkerhet med automatiska höj-sänkpollare.

Landskapsarkitektur

Produktprogrammet inom landskapsarkitektur baseras övervägande på hållbarhet, med tyngdpunkt på återvunnen plast. Våra produkter är hållbara och bidrar till hållbarhetsprincipen baserad på användande av resurser, återanvändning och klimatpåverkan.

I stället för traditionella lösningar med t ex hårdträ erbjuder vi motsvarande lösning med återanvänd plast, som förutom återanvändandet också har andra betydande fördelar i det att det är underhållsfritt och har betydligt längre livslängd. Förutom vår specialisering i återvunnen plast erbjuder vi även individuella lösningar i behandlat stål.

Park & Stadsrum

Med utgångspunkt i våra kunder och samarbetspartners designar och utvecklar vi lösningar för park och stadsrum. Vi ställer krav till vår design och menar grundläggande att design handlar om balans mellan praktiskt användande, komfort och kvalitet. Vi utmanar gärna det traditionella med förhoppningen att skapa nya möjligheter att designa och forma den offentliga eller privata utemiljön. Med inspiration från kunder, arkitekter, designers m fl är vår projektavdelning alltid redo att ta sig an nya idéer och följa dem från skiss till färdig produkt. G9 representerar den producent som är världsledande när det kommer till helautomatiska pollare. Pollare är i stigande grad den lösning som föredras för att öka säkerheten på offentliga och privata platser. Vårt produktprogram omfattar pollare och bommar för alla tillfällen.

Internationalisering

Tack vare vår design och inte minst kvaliteten av våra lösningar/produkter efterfrågas våra produkter inte bara i Danmark utan även internationellt.
Förutom egen avdelning i Sverige har vi också förhandlare i Norge och Tyskland.

Önskar du veta mer om G9 landskap, park & stadsrum a/s är du välkommen att kontakta oss på telefon 0709-785 300.